Lovosická mašina prošla každoročním týdenním servisem

Ne až zase tolik příjemnou povinnost si museli odbít členové A týmu mužů. Po večerech se poslední prázdninový víkend scházeli od pondělí do pátku v lovosickém sportovním areálu, který patřičně využili.

Úvodním dnem přípravy si hráči dali za cíl seznámit svá těla s pohyby, které od posledního odehraného zápasu minulého ročníku nepředvedli, jako třeba vystřelit kolena při skippingu aspoň do úrovně pasu nebo si po lehu zase sednout, a to v rychle navazujících opakováních. První hodina tohoto programu proběhla na atletickém ovále, kde ale hráče kromě několika žaludečních nevolností zahnal déšť do hnízda v hale U Přívozu. Navázalo se slušným koncertem, kde švihadlo zastalo roli hudebního nástroje. Účast devíti hráčů byla obdivuhodná.

Méně obdivuhodná byla účast druhý den, kdy se borců sešlo už jen pět, ale ani to nezabránilo hladkému průběhu přípravy. Krátká atletická cvičení spojená s komplexním cviky na „žebříku“, zakončeno krátkou oddechovou střeleckou partií.

Trenérský štáb by si poplakal nad středeční účastí, to by se vůbec musel přípravy zúčastnit. Čtyři stateční kvůli špatnému počasí strávili večer v hale U Přívozu, kde těla potrápili střídavými sprinty na krátkou vzdálenost.

Pokud středa byla marností v docházce, čtvrtek byl obyčejný průšvih. Zpestřit si náročný týden byla šance na beachvolejbalovém hřišti, které nám nabízí nedaleké lovosické koupaliště. To by se ale 5 minut před začátkem programu nesměli v šatně sejít tři pozůstalí, kteří při veškeré snaze nedokázali nakombinovat a složit týmy po dvou hráčích. Zde je nutno pochválit zaměstnance firmy ISTA Solar s.r.o. (www.istasolar.cz), který se i po náročném dni neváhal v montérkách jako čtvrtý hráč zapojit do třísetové bitvy.

V pátek nepřišel už vůbec nikdo, hráči po 19. hodině zamířili do nejbližšího restauračního zařízení, kde přípravu vyhodnotili jako úspěšnou…

1 thought on “Lovosická mašina prošla každoročním týdenním servisem

  1. Ha , ha, ha , tak doufám že ta úspěšná příprava se odrazí i na hřišti, a borci budou nadále jen vyhrávat

Comments are closed.