Minižákyně přivezly z Liberce dvě výhry

TJ Lokomotiva Liberec I – ASK Lovosice 42:65

Střelkyně a sestava: Smolová 17, Dlouhá 16, Sedláková 12, Novotná a Nedorostová 6, Sovová 2, Lišková, Novotná Anna, Klančíková, Procházková, Kurková, Nedomová Nela, Nedomová Tatiana

TJ Lokomotiva Liberec I – ASK Lovosice 32:65

Střelkyně a sestava: Sedláková 16, Smolová 13, Dlouhá 12, Novotná 6, Nedomová Nela 5, Lišková, Klančíková a Nedorostová 4, Sovová, Novotná Anna, Procházková, Kurková a Nedomová Tatiana.

Diváci v Liberci mohli sledovat dva pěkné, bojovné zápasy. Všechny hráčky hrály s odhodláním, chutí a patřičně bojovaly. Jediný problém jim dělala nejvyšší hráčka domácích, která z bezprostřední blízkosti koše nenašla konkurenci a za Liberec skórovala nejvíce. Pochvalu za neohroženost v soubojích zaslouží Monika a Zuzka.

Během zápasů stihly lovosické hráčky nabrat svoje první zkušenosti. V důležitých momentech hrálo družstvo kolektivně, míč správně putoval z ruky do ruky a především v druhém utkání právě tohle rozhodlo.

Bez porážky tak lovosické drží první místo v tabulce, které budou chtít nadále udržet i v posledním dvojzápase, který sehrají na svém hřišti o víkend – 16. 2. od 9:00 a od 11:00 proti Litoměřicím.