Lovosické minižákyně U11 přivítaly doma Teplice a Chomutov

V sobotu 8.12. hostily lovosické minižákyně v rámci soutěže U11 týmy z Teplic a Chomutova. S těmito týmy jsme hráli prvně, tudíž jsme nevěděli, co nás čeká.

ASK Lovosice – BK Teplice 48:43 (19:18)

Do zápasu proti chlapcům vstoupily domácí slečny suverénně, nezalekly se a dávaly jednoduché koše. Krásný koš z otočky vstřelila Věrka. V druhé čtvrtině se střelecky příliš nedařilo a nedali jsme ani bod. Trenéři proto museli zamíchat sestavou a obě pětky již hrály herně vyrovnaně do konce zápasu. Holky od začátku cítily, že můžeme vyhrát, chtěly hrát a bojovat, byla radost se na ně dívat. Střelecky se dařilo Julče a Elišce.
Body: Julča (24), Eliška S. (12), Věrka (6), Bára (4), Kája K. (2)

ASK Lovosice – BK Chomutov A 76:33 (50:13)

V předchozím zápase chomutovské dívky prohrály s Teplicemi, tudíž se u lovosických předpokládala výhra. A to se také naplnilo. Lovosické holky dávaly jednoduché koše, soupeřkám braly míč, bojovaly, všechny na hřišti se snažily. Nejvíce je musíme vyzdvihnout výkon Monči a Zuzky, které spolu hezky spolupracovaly, daly si pěkné koše a taky výkon Elišky a Věrky, které parádně bránily nejlepší hračku Chomutova. Střelecký prapor opět nesla Julča, které se tento turnaj vydařil. Body: Julča (34), Eliška S. (14), Kája N. (12), Monča (10), Zuzka (4), Věrka (2)

Velkou pochvalu zaslouží všechny Lovosické hráčky! Doufáme, že až potkáme silnějšího soupeře, budou mít naše holky stejně velkou chuť hrát a bojovat jako v tomto turnaji. Tento turnaj se nám opravdu vydařil.

Slečny po druhém vítězném zápase