Výprask od Slunety, který muži potřebovali

K tomu, co tým mužů v 6. kole severočeské ligy předvedl, není třeba dlouhých komentářů. Každý si ze závěrečného skóre asi udělá obrázek sám.

ASK Lovosice – Sluneta Ústí nad Labem 69:105 (32:48)

Střelci a body: Härting Václav 20, Puchar Jakub 10, Tůma Jonáš 9, Korous Jan 7, Anton Karel 7, Puchar Jiří 6, Šebo Jan 4, Staněk Josef 3, Puchar Vojtěch 3, Žižka Pavel.

Domácí moc dobře věděli, kterým střelcům se mají v obraně věnovat, ale hned od prvních minut jim nechávali volné střely bez sebemenší aktivity dostat hráče pod tlak. Kromě náznaku ve třetí čtvrtině, kdy se náskok podařil stáhnout „pouze“ na 12 bodů, se ho ústeckým znovu bez problémů povedlo navyšovat až do konce utkání. Lovosičtí stále nevěnovali pozornost úhlavním střelcům, kteří v exhibiční náladě dělali co chtěli. Nepomohlo ani střelecké trápení domácích, kvůli kterému se nešlo dostat zpět do zápasu.

Na hře Lovosic toho bylo pozitivního minimum. Většina hráčů k několika posledním zápasům přistupuje špatně, což má za následek třetí prohru v řadě.

Je potřeba se omluvit domácím divákům, kteří museli tuhle bídu sledovat. Jsme rádi, že i přesto jste si opět našli cestu nás podpořit – a právě tohle jediné nám po zápase vytvořilo aspoň malý úsměv na tváři