ASK Lovosice – BA Roudnice nad Labem, muži

Poslední utkání tohoto roku sehráli muži na domácím hřišti proti Roudnici. Ta nepřijela v nejpočetnější sestavě stejně jako na jejich palubovce, na které se lovosičtí dlouho trápili. Zápas ale ve výhru nakonec přetavili. Jak to dopadne dnes?

ASK Lovosice – BA Roudnice n. Labem 103:57 (58:22)

Vzhledem k omezené sestavě bylo třeba zápas jasně ovládnout rychlým přechodem a precizní obranou nebezpečným střelců. Na jejich eliminaci byla soustředěna celá obrana, počet obdržených bodů tomu odpovídal. Několika úspěšnými útoky se domácí odtrhnuli a zajistili si 14 bodový náskok.

Do další části vstoupili neméně dobře. Šňůrou 13:0 odskočili ještě více a náskok se vyšplhal až na 36 bodů. Nebylo téměř co vytknout.

Slabší chvilky přicházejí pravidelně ve třetí části. Dnešek nebyl výjimkou. Sice ji Lovosice vyhrály, ale jen o koš. Bylo to díky splašené hře, doplňovanou nepřesnými přihrávkami. O neúspěchu v útoku se ale mluvit nedá – 22 vstřelených bodů je na místní poměry dost, stejně jako pro soupeře.

Žádný převrat se ani konat nemohl, hosté se už téměř na nic nezmohli a zápas byl exhibičně zakončen pěti trojkami.

 Body a sestava: Puchar Jiří 24, Härting Václav 15, Žižka Pavel 14, Havlovec Tomáš 13, Šebo Jan 12, Korous Jan 10, Puchar Jakub 8, Anton Karel 7. TH: 5/3 F: 17 T: 12