Ženy – Slovan Ústí n. L.

Po nesehrání utkání s Poděbrady a Sadskou (oba soupeří se omluvili z důvodu malého počtu hráček) se lovosické hráčky sešly až na utkání v Ústí nad Labem.

Ústí n. L. – ASK Lovosice 49:81 (29:34)

Sestava a body: Živcová (6), Kubínová (2), Hanzlíková (19), Palusková Den., Miková (2), Kovaříková (14), Palusková Daniela, Bachorová (38).

Hostující tým se poslední dobou schází jen na zápasy a to se ještě trenérovi každým zápasem zužuje tým o klíčové hráčky, patřící do základní pětky. Nicméně časný nedělní zápas (hrálo se od 9 hod) nakonec nepřinesl žádné překvapení.

Domácí tým spoléhal na sestry Jalamudisovy, u hostů to měl být hlavně kolektivní střelecký výkon podpořený kvalitní obranou. První a druhá část byla ale docela vyrovnaná, hosté se nemohli bodově stále odtrhnout.

Nakonec rozhodla třetí čtvrtina, kterou hosté vyhráli 30:3. V hlavní roli se však v zápase představila Jitka Bachorová, která předvedla na hřišti své „ONE WOMAN SHOW“. A když jí ještě spoluhráčky vytvářely střelecké pozice, byla to opravdu pěkná podívaná. Poslední část byla opět vyrovnaná, přeci jen hosté polevili hlavně v obraně, takže domácí své nájezdy do koše proměňovali s větší lehkostí, než ve čtvrtině předcházející.

Přesto o vítězi nebylo pochyb. Lovosicím zbývá odehrát ještě 3 utkání, v sobotu zajíždějí do Dobřichovic, kde se hraje od 17 hod.

1 thought on “Ženy – Slovan Ústí n. L.

  1. Nemá Jíťa v ženách klubový rekord? To by se mělo oslavit 🙂

Comments are closed.