U12 – Sluneta Ústí nad Labem

V podzimním utkání v Ústí n. Labem naše družstvo prohrálo o více než 100 bodů, takže výsledky domácích zápasů jsou z tohoto pohledu pěkné. Ale, tak jako vždy, v našem družstvu hrají nejrychleji a nejšikovněji kluci, děvčata se stále trápí v obraně a v útoku se téměř neprosazují. Prostě pokud nezrychlí, nemůžeme vyhrávat. Kluci to sami neodehrají. V prvním zápase jsme dělali hodně chyb v rozehře, když už jsme se dostali pod koš soupeřek, tak jsme koš nedali. A jako vždy, postavení v obraně také nezvládáme. Takže opět trénink, trénink.

Ve druhém utkání si na střídačku domácích stoupla jako trenérka Bára Lahovská a možná změna na postu trenérek se podepsala na menším bodovém rozdílu. Kdoví. V tomto zápase se konečně rozehrála Anežka, dala si pár bodů z nájezdů do koše, pochvala od trenérky Báry za odvedený výkon. Děvčata se přece jen zapojila trochu více do obrany, Blanka a Karolínka neohroženě vybojovaly pár míčů, snaha se nedá upřít Lucce a Báře, ale ty musí začít používat víc hlavu, aby konečně začaly dávat víc košů a hlavně ubránily soupeřky. Ale makat a bojovat musí každý hráč na hřišti, a to ještě ne všechna děvčata dělají. Pochvala Mírovi a Viktorovi, snažil se taky Ondra.

ASK Lovosice – BK Sluneta Ústí n. L. 30:85 (20:37)

Sestava a body – Brůnová 9, Pokorný 8, Šindelářová 4, Baudišová 2, Smutný 2, Bilíková 2, Klančíková 1, Šulerová, Zuziaková, Dlouhá A., Helisová, Dlouhá K., Udatná, Hejduk, Tunkelová, Nedorostová.

ASK Lovosice – BK Sluneta Ústí n. L. 36:65 (19:35)

Sestava a body – Pokorný 12, Smutný 7, Baudišová 7, Hejduk 2, Šindelářová 2, Klančíková 2, Nedorostová 2, Bilíková 2, Šulerová, Zuziaková, Helisová, Dlouhá A., Dlouhá K., Tunkelová, Soukupová.

Naší nejmladší, teprve sedmileté hráčce Karolínce Dlouhé se podařil pěkný únik a dala si koš.