Žákyně U15 proti Ústí n. L a Chomutovu

ASK Lovosice – Levhartice Chomutov 35:49

Sestava a body – Bednaříková 11, Svobodová 8, Šulerová 5, Procházková N. 4, Karfíková 3, Jaškovová 2, Brůnová 2, Křivánková, Durková, Šindelářová.

Hezké, bojovné, přesto nevyhrané utkání. Lovosické žačky mohly utkání vyhrát, ale udělaly velké množství chyb v rozehře, a hlavně v prvním poločase nedávaly koše z jasných střeleckých pozic a ani nebyly moc bráněné. První poločas prohrály o 13 bodů, ve druhém poločase dokázaly uhrát téměř vyrovnaný bodový rozdíl. Škoda tohoto zápasu, opět jsme se přesvědčily, že se dá hrát s každým soupeřem, jen se musí bojovat o každý míč a dávat koše. Bez těch to opravdu nejde. Pochvalu za to, že se děvčata snaží zahrát útočné akce, ale nejsou si v nich ještě moc jisté, a nechají se od soupeřek odtlačit z pozice v signálu.

BK Sluneta Ústí N. Labem – ASK Lovosice 34:54

Sestava a body – Bednaříková 21, Svobodová 11, Jaškovová 6, Svobodová 6, Karfíková 6, Šulerová 3, Křivánková 1, Durková.

Nedělní utkání bylo zpočátku rozpačité, lovosické žačky se nemohly dostat do tempa, ale hned ve druhé minutě se dvěma nájezdy až do koše prosadila Štěpánka a pak se přidala i ostatní děvčata. Andrea dala trojku, další koš dala Naty a Andrea, a skóre po první čtvrtině bylo 1:11 pro hosty. Pěkná hra ze strany lovosických pokračovala i ve druhé části hry, hráčky si zkoušely naučené akce, které občas vyšly, občas ne. Ale střelba ze střední vzdálenosti, to je naše slabina. Druhou čtvrtinu jsme vyhrály 20:11. Třetí čtvrtina nezačala herně i střelecky od obou celků moc dobře, byla hodně vyrovnaná, skončila 9:8 pro domácí. V poslední čtvrtině jsme se modlily, aby nám rozhodčí nevyfaulovaly všechny hráčky, tak byli ve svém výkonu rozjetí. Na to doplatila Andul, skončila v šesté minutě poslední čtvrtiny.

Hodnocení zápasu po utkání rodiči hráček – pěkný výkon, hra děvčat se jim líbila, hlavně když vyšel signál, prý je na jejich hru pěkný pohled.

Hodnocení zápasu trenérkou – děvčata by měla hrát svou hru, nenechat se odstavit od míče v útoku, v obraně být rychlejší, chtít si pomáhat a hlavně dávat koše z jasné střelecké šance.