V posledním kole první části Oblastního přeboru jely hned po svátcích hráčky Lovosic do Mostu. Byl to poslední soupeř, se kterým ještě nehrály a cíl byl opět stejný, jako ve všech předchozích případech. Nedostat „kilo“ a dát alespoň dvacet bodů. Je to sice hodně smutný cíl, ale plně odpovídá kvalitě tohoto týmu.

Baník Most – ASK/BK Lovosice 97:21 (45:6)

Sestava a body: Sendlaiová (2), Moravcová, Kuchařová, Knotková (4), Hrzánová M. (6), Králová (4), Brandýská (3), Jonášová, Hrzánová P. (2).

Co k tomu dodat. Chyby, které kupily hráčky Lovosic jednu za druhou, to se mnohdy nevidí ani v minižactvu. Koneckonců, když nejlepší střelkyně týmu je právě věkem ještě minižákyně, není již za potřebí dalších komentářů.

Škoda, že si hráčky neuvědomují, že to sice hrají pro zábavu, ale podle výsledků to moc zábava není – alespoň pro trenéry. Snad před domácím publikem a před svými rodiči či blízkými příbuznými (kdo by také na ně podle dosavadních výsledků a předváděné hry jiný chodil, že?) nebudou působit tak odevzdaným a lehkovážným dojmem, jako to bylo doposud.

Nyní nastává druhá část soutěže, kdy by Lovosice měly vše sehrát na domácím hřišti. Jelikož však basketbalová hala nebude asi ještě pro další kolo k mání, odehrají své dva zápasy na „domácím“ hřišti v Roudnici.