ASK Lovosice –  BK Teplice   23:85 (13:35)

Sestava a body – Kyzivát 17, Kuchárik 2, Šindelářová 2, Drobný 2, Bilíková, Karfík, Šulerová M., Knopová, Udatná, Kylíšková, Pokorný, Smutný, Dlouhá, Vágnerová, Formánková.

Domácí družstvo nastoupilo do 1. čtvrtiny v sestavě Karfík, Kylíšková, Kyzivát, Vágnerová, Drobný. Hned na začátku hry domácí dostali první koš a moc se jim úvod nepodařil. Hráči nevěděli, jak si mají rozehrát zpod koše, ale ani z jiného místa na hřišti se jim nedařilo rozehrát si míč do hry. Dělali neskutečné chyby a ani naučené signály moc nevycházely. Pochvalu za bojovnost o míč pod košem si zaslouží Kyzivát, ale také bojovala Vágnerová s Drobným. Přesto, že hra domácích byla velice špatná, čtvrtina skončila 11:14 pro hosty a skóre se dalo ještě obrátit.

Do druhé čtvrtiny nastoupili Smutný, Pokorný, Šulerová M., Kuchárik, Bilíková. Do druhé pětky střídala Šindelářová a Udatná, hráčky v poslední době moc netrénovaly a také to bylo vidět na hře. Tato pětka dala za 8min pouhé 2body a to hráč Kuchárik. Hráčům se vůbec nedařilo na hřišti nic. Naše špatné přihrávky soupeři chytali bez problémů a dávali nám jeden koš za druhým. Domácím se nedařil ani doskok pod naším košem a to hosté stříleli třeba i 6x na koš, než se jim podařilo skórovat. Kuchárikovi s Pokorným se párkrát podařilo jít na koš, ale špatná a zbrklá střela na koš nedopadla dobře.
I přesto si tito dva hráči zaslouží pochvalu za bojovnost. Druhá čtvrtina skončila 2:21 a v poločase domácí prohrávali 13:35.

Druhý poločas byl opravdu velmi špatný, domácí neudrželi v ruce míč a vlastními chybami o něj přicházeli. Naučené signály při rozehře z autu byly špatně zahrány, soupeři nám míč hodně často brali z rukou. Třetí čtvrtinu jsme prohráli 2:36 a to už byl velký rozdíl, abychom dotáhli zápas do vítězného konce.

Ve čtvrté čtvrtině nastoupil Kyzivát, Pokorný, Kuchárik, Udatná a Šindelářová. Chlapci se sice snažili doskakovat pod koši, jenže rozehra míče byla špatná a ty často skončily v rukou soupeřů. Tyto chyby soupeř trestal dalšími koši. I ve čtvrté čtvrtině zaslouží pochvalu Pavel Kyzivát za bojovnost na celém hřišti. Škoda, že domácí hráči neukázali soupeřům, co se od září naučili na trénincích. Hráči od trenérky za tento výkon žádnou pochvalu nedostali.

ASK Lovosice –  BK Teplice 48:58 (26:60)

Body – Kyzivát 19, Šulerová E. 9, Kuchárik 6, Pokorný 4, Moravec 4, Vágnerová 2, Udatná 2, Bilíková, Šindelářová, Šulerová M., Kunrtová, Smutný, Dlouhá, Formánková, Drobný.

Do druhého zápasu nastoupila Eliška Šulerová, která první zápas sledovala jen z lavičky. Její rodiče dovolili, aby druhý zápas mohla odehrát i přesto, že nebyla úplně fit. Do první čtvrtiny nastoupili Šulerová Eliška a Maruška, Pokorný, Kyzivát, Drobný a střídala Formánková. Tato pětka se hned na začátku ujala vedení a hru si opravdu moc užívala. Přihrávky byly přesné a důrazné. Soupeři nevěděli a koukali, co se děje a Eliška s Pavlem dávali jeden koš za druhým. Také Mirek Pokorný si doskočil míč a dal si nějaký koš. Zahráli i naučené signály a i z nich byly koše. Střídající Formánková si vyzkoušela, jaké je to na hřišti když se pořádně běhá a hrají se naučené signály. Byl to její první zápas a má od trenérky pochvalu. Rodiče hodně povzbuzovali a dočkali se pěkné hry od dětí. Tato čtvrtina skončila pro domácí 20:2 a byl to slibný začátek.

Do druhé čtvrtiny nastoupili Moravec, Kuchárik, Šindelářová, Udatná, Smutný. Druhá hrající pětka zahrála špatně. Nedařilo se jim opět rozehrát z autu ani zpod koše. Velmi špatně rozehrával Viktor Smutný přihrávkami o zem a soupeř míče získával. Naučené signály, co hrála první pětka se jim vůbec nedařily a doskok pod košem také téměř nebyl. Smutný sice bojoval po koši, ale vzápětí o míč přišel opět špatnou rozehrou přes ruce soupeřů. Tuto čtvrtinu jsme prohráli 6:28. Poločas byl pro soupeře 26:30.

Druhý poločas jsme začali 2 koši Davida Kuchárika, ale soupeř vzápětí zabral v obraně, hru otočil a ujal se vedení. Domácí družstvo začalo chybovat, jak v rozehře i přihrávkách a hosté dostali chuť do hry a bojovali o každý míč. Domácí špatně doskakovali pod vlastním košem a soupeře nechávali i několikrát vystřelit na koš. Třetí čtvrtina pro domácí byla opět špatná a prohráli jí 8:15.

Do poslední čtvrtiny nastoupili Šulerová E., Šulerová M., Kyzivát, Formánková, Drobný. V této čtvrtině se už tak dvojici Šulerová a Kyzivát nedařilo, ale přesto si zaslouží oba pochvalu od trenérky. Dobře přihrávali všem na hřišti i pod koš dávali krásné přihrávky, ale ostatní situace nevyužili a nedávali koše. Sice jsme poslední čtvrtinu vyhráli 14:13, ale na vítězství to nestačilo.

V obou zápasech poprvé nastoupily a zahrály si své první zápasy Knopová, Kunrtová, Formánková.