O víkendu zajížděly žákyně Lovosic do Teplic, které zatím mají na kontě výher číslici nula, takže bylo jasné, že hosté jsou tentokráte favority. Hrálo se v tělocvičně základní školy, která však rozhodně neodpovídala tomu, aby tam hrály již věkově starší hráčky. Což se nakonec i ukázalo u dvou zákroků, kdy jeden skončil nárazem hlavy do zdi a druhý málem vysklením dveří.

Obě utkání měla podobný průběh, tj. první dvě části jasně vyzněly pro lovosické hráčky, zbylé dvě čtvrtiny se domácí díky své nesmírné bojovnosti snažili snížit nepříznivé skóre nebo alespoň částečně zastavit narůstající skóre hostů, což se jim hlavně v odvetě docela slušně povedlo.

Jenže popravdě, to by jim hosté k tomu nesměli pomoci. Hlavně díky daleko menší bojovnosti, tradiční velmi nízké úspěšnosti při střelbě z jakékoliv vzdálenosti, a když se k tomu přidalo i pár naprosto zbytečných ztrát, byla rázem hra na obou stranách vyrovnaná.

Na druhou stranu rozdíl ve kvalitě hry tam přeci jen byl a tomu odpovídal i konečný výsledek v obou zápasech. Střelecky se hlavně ve druhém utkání prosadila Piegelbauerová, jen kdyby k tomu ještě přidala pořádnou obranu. Sluší se i poznamenat, že v prvním utkání se přes deset bodů dostaly hned čtyři hráčky, takže se hosté mohli spolehnout na více hráček.

Teplice – Lovosice 33:59 (14:32)

Sestava Lovosic a body celkem:
Sendlaiová (10), Moravcová (2), Piegelbauerová (14), Kuchařová (2), Smolová, Knotková (17), Šimicová (2), Jonášová (2), Hrzánová P. (10).

Teplice – Lovosice 35:56 (9:31)

Sestava Lovosic a body celkem:
Sendlaiová (7), Moravcová, Piegelbauerová (28), Kuchařová (2), Smolová, Knotková (11), Šimicová (2), Jonášová (2), Hrzánová P. (4).