BK KONDOŘI LIBEREC – ASK-BK LOVOSICE    46:37

Sestava a body – Šulerová E. 12, Kyzivát 10, Pokorný 5, Bednařík 3, Udatná, Brůnová, Kuchárik 2, Křivánková 1, Šindelářová, Karfík, Dlouhá, Smutný, Vobořil, Kylíšková, Drobný, Šulerová M.

Zbytečně prohrané utkání. Zápas jsme začali s pětkou – Kyzivát, Bednařík, Šindelářová, Křivánková a Udatná. Hráči se sice snažili a dokázali ubránit soupeře, ale nedokázali se dostat do útoku a úspěšně zakončit. Dělali hodně chyb v rozehře, o hodně míčů jsme přišli i po chybách v driblinku, a když jsme už byli u koše soupeřů, tak jsme měli velice špatnou a neúspěšnou střelbu. Hlavně Pavel střílel velice nezodpovědně, machroval a nevycházelo mu to. Druhá pětka ve složení- Šulerová, Brůnová, Kuchárik, Vobořil a Pokorný zahráli velice dobře a hlavně se jim dařilo střelecky. V obraně hráli dost důrazně, pěkně si přihrávali, nájezdy do koše se dařili Mirkovi a Elišce Š. po pěkných přihrávkách od Jany. Byla to velice hezky a zodpovědně zahraná čtvrtina. Škoda, že ve třetí čtvrtině se našim zase nedařilo, opět Pavel a i tentokrát Michal se netrefovali z jasných pozic. Poslední část hry jsme zase zahráli dobře, hlavně děvčata se snažila, ale chyby kluků a již málo důrazná obrana byli příčinou, že jsme nedokázali vyhrát. Eliška Š. se stále snažila dostat do útoku a střelby, ale byla na to sama, Jana měla již hodně bolavý kotník a kluci to vůbec herně nezvládli.

Za tento zápas zaslouží pochvalu Eliška a Jana, hezky spolupracovaly v útoku i v obraně, stíhaly bránit i hráče našich kluků. Také Bára a Sára hrály hodně dobře, dařilo se jim vybojovat dost míčů a jít do útoku, ale soupeři kluci je vždy nakonec doběhli.

ASK-BK LOVOSICE – SLAVOJ BK LITOMĚŘICE  45:102

Body – Kyzivát 27, Bednařík 10, Šulerová 5, Kuchárik 2, Křivánková 1.

Katastrofa. Tak špatně a hlavně hodně naivně v obraně jsme už dlouho nezahráli. Hlavně kluci byli v obraně bezzubí, vůbec nestíhali a ještě si nepamatovali, kdo koho má bránit.

Trenérky udělaly změnu v pětkách, v jedné pětce hráli jen kluci a ve druhé děvčata. Jenže opět špatná střelba z nájezdů a nezodpovědná střelba zase Pavla, Michal dělal chyby v driblinku, ostatní kluci nějak nebojovali a v rozehře přihrávali hodně míčů rovnou do rukou soupeřů. Druhou čtvrtinu zahrály holky o trochu lépe, ale na soupeře – chlapce také nestačily. Jediná chvíle, kdy lovosický tým zahrál a dokázal dát nějaké koše po výborné obraně a pěkné rozehře nastala poslední dvě minuty před koncem zápasu. To se klukům dařilo v obraně, hlavně Pavel dokázal sebrat soupeřům velice čistě míč a ihned zakončovat nájezdem do koše. Během posledních dvou minut dokázal takto dát 18 bodů. Jenže pozdě. Celý zápas se mu nevydařil, hodně nájezdů do koše zazdil frajerskou střelbou, která mu vůbec nevycházela a tak byl dost dlouho na střídačce.

V tomto utkání nastoupili všichni hráči, mladší sbírali herní zkušenosti, poslední část už nehrála Jana pro bolest kotníku.

Takže zase jen trénink a trénink, musíme hodně zabrat a natrénovat obranu a postřeh na hřišti.