V dalším kole Oblastního přeboru mužů jeli lovosičtí do Litoměřic. Derby mělo hlavně příchuť v tom, že první utkání vyhrály Lovosice a domácí chtěli dokázat, že to byla výjimka.

Litoměřice – Lovosice 59:48 (34:29)

Sestava Lovosic a body celkem:
Šebo (23), Pova (4), Puchar J. st., Puchar J. ml., Pastyřík (6), Žižka (8), Kala, Puchar Jakub (5), Malý (2).

Hosté přijeli po dlouhé době skoro kompletní, ale začátek vyšel lépe rozhodně domácím. Ti si udržovali v podstatě mírný náskok po celé utkání.

Zápas okomentoval trenér hostů:“ Dalo se očekávat, že odveta bude úplně jiná, než byl zápas v Lovosicích. Domácí hráli zodpovědněji v obraně a hlavně kolektivněji, než v prvním zápase. Jenže popravdě řečeno, z pohledu diváka to zas takové basketbalové představení nebylo. Hrály proti sobě dva týmy, které zrovna nejsou na špici soutěže a podle toho to také vypadalo. My jsme si prohráli zápas rozhodně sami, domácí se v tomto smyslu moc nenadřeli. Když bych spočítal ztráty, které jsme měli, k tomu přidám naší doslova tragickou střelbu ze střední vzdálenosti a to už vůbec nepočítám neúspěšné procento trojek, pak mně vychází, že jsme si ani nezasloužili vyhrát. Prostě jsme zápas odchodili a samozřejmě pokud dáte jen tolik bodů, co dneska my, tak se prostě vyhrát nedá. A že kvalita zápasu nebyla zrovna na nejvyšší úrovni, o tom svědčí i skóre v poslední části, kterou domácí vyhráli 10:7. A rozhodně to nebylo tím, že dominovaly u obou týmů obrany. Nám nezbývá, než zpestřit naší hru, určitě rozložit hru rovnoměrně na všechny hráče, a již se soustředit na další zápas v Novém Boru.“