Letní soustředění minižactva

Letního soustředění se zúčastnilo celkem 22 dětí, trénovaly pod vedením trenérek V. Lahovské a M. Blaškové, pomáhat chodila i D. Pišlová.

Děti trénovaly v hale s míčem, zkoušely si různé individuální dovednosti, střelbu, nacvičovaly i pohyb bez míče a zlepšovaly svoji fyzičku na atlet. ovále. Některá děvčata se již začala učit hrát na postu podkošových hráček. Do družstva se velice dobře zapojily i děti z loňské přípravky, byly velice šikovné a snaživé. Také si děti odběhaly během letní přípravy test na výdrž v běhu, některé se na konci týdne dokázaly v tomto testu zlepšit v počtu odběhaných metrů.

Soustředění se zúčastnili – A. Bednaříková, A. Jaškovová, L. Švábová, Š. Svobodová, V. Holečková, L. Ehlová, E. Hromadová, M. Hrzánová, A. Karfíková, E. Smutná, N. Procházková, M. Filípková, P. Hnilica, E. Šulerová, J. Brůnová, M. Bednařík, S. Udatná, B. Šindelářová, V. Karfík, T. Vobořil, A. Dlouhá, D. Kuchárik.

Poděkování trenérek i dětí rodičům, kteří nás zásobovali pečenými dobrotami i zeleninou, kuchaři a obsluze v Johance, paní ředitelce Elka V. Krčmářové, Bohušovickým mlékárnám za bobíky.