Utkání s Jabloncem a Libercem

Po té, co se část hráček vyrovnala se zraněními a podařilo se družstvo doplnit o některé bývalé hráčky, onemocněla Eliška Miková. Na výkonu a hlavně výsledku se projevila i malá sehranost.

BIŽUTERIE JABLONEC – LOVOSICE  108 : 33 (45 : 13)

Body a sestava- Pišlová V. 15, Skalníková 8, Janžurová 5, Lahovská 3, Šebová 2, Matulková, Šulerová, Pišlová D.

Více oslabené družstvo Lovosic snad už ani nemohlo být. Některé hráčky se dokonce teprve v šatně seznamovaly a tak se nedal čekat žádný překvapivý výsledek. Hosté nastoupili na rozehře s Radkou Skalníkovou, která přijela pomoct, ale hodně chyběla sehranost, občas si na hřišti zahrály všechny podkošové hráčky najednou, protože bylo třeba střídat déle nehrající spoluhráčky. Domácí hráli velice tvrdě a zákeřně, hosté si mohli druhý den počítat modřiny a naražené všechny části těla.

LIBEREC – LOVOSICE 108 : 45  (50 : 18 )

Body a sestava – Mrvíková 15, Janžurová 8, Pišlová V. 7, Matulková, Šebová 4, Skalníková 5,  Pišlová D. 2, Lahovská, Šulerová.

Nedělní utkání bylo herně lepší než sobotní, proti domácím hráčkám se hostům dařilo ve střelbě z pole a tak se jim podařilo dát víc bodů. Ale sehranost a herní zkušenosti nejsou, hráčky se na hřišti hledaly, domácí tým si vyzkoušel herní situace a obranné systémy na další utkání v play off.