Odložená odveta s Kraslicemi se hrála v pátek v Sokolově, neboť Kraslice nemají vhodné hřiště pro vyšší soutěže. Domácí výhra dávala určitou šanci i v odvetě, podmínkou ale musela být kvalitní střelba a málo technických chyb.

KRASLICE – LOVOSICE 68:49 (31:22)

Body a sestava – Pišlová 16, Mrvíková 12, Žáková 8, Palusková 5, Šulerová 4, Lahovská 3, Matulková 1, Vochomůrková, Janžurová.

Zdravotní problémy nepustily do hry Mikovou a hlavně v obraně to bylo znát. Začátek ale nebyl ze strany hostů vůbec špatný. Dokázali držet krok se svým soupeřem jak herně, tak i střelecky. Jenže již ke konci první části se začal projevovat nezvyk hrát na koše s plexi deskami. Hlavně co se týče proměňování šestek.

Další dvě části byly opět velmi vyrovnané, jenže hosté měli podle počtu střel již dávno vést. Co ale dokázaly hráčky Lovosic zahodit pod košem, to bylo až k nevíře. Jedině Pišlová se dokázala prosadit a svojí střelbu úspěšně zakončit. A když se k tomu připočítá šestnáct neproměněných šestek, bylo jasné, že toto utkání nemohou lovosické hráčky vyhrát.

Ještě na začátku poslední části se dostali hosté na dostřel svému soupeři (rozdíl byl osm bodů), ale zbytečné technické chyby a špatný doskok pod vlastním košem dokázali domácí potrestat. Hosté se v posledních pěti minutách již nedokázali pořádně střelecky prosadit.

LOVOSICE – BENEŠOV 49:76 (19:41)

Body a sestava – Pišlová 15, Žáková 14, Miková 10, Vochomůrková 6, Mrvíková 4, Matulková, Palusková, Šulerová, Janžurová, Lahovská.

Hosté posíleni o prvoligové hráčky nebyli na začátku utkání lepší, jenže domácí „umřeli“ na neproměňování jasných šancí. A když se k tomu přidaly i technické chyby, až na poslední část si hosté své vítězství kontrolovali.

LOVOSICE – Č.BUDĚJOVICE 50:71 (26:35)

Body a sestava – Žáková 15, Pišlová 11, Lahovská 9, Mrvíková 7, Miková 4, Janžurová a Šulerová 2, Matulková, Palusková.

Klíčový zápas o ligovou účast domácí nezvládli. Tři zápasy ve třech dnech, to byl na lovosické hráčky hlavně z pohledu fyzických sil velký „zápřah“, zvláště když na některých postech v podstatě nemá náhradu.

Komentář trenéra domácího týmu byl jasný:  „Ve všech třech utkáních jsme nebyli určitě herně horší, všechny prohry jsme si však zavinili sami vlastními chybami. V pátečním utkání jsme neproměnili neuvěřitelné množství střel a šestek, v sobotu se k tomu přidalo velké množství technických chyb a v neděli, když už chyběli i fyzické síly (co si budeme namlouvat, máme velmi úzký kádr, a né všechny hráčky se potkaly s formou), jsme neměli v podstatě žádný obranný doskok. Takže když se to vše sečte do jednoho utkání a ještě proti Vám stojí soupeř, který má svou kvalitu, pak je opravdu těžké myslet na výhru. Co nás jedině zdobí, to je bojovnost a chuť hrát až do konce. Což se projevilo hlavně v posledních čtvrtinách víkendových zápasů, které jsme dokázali sehrát velmi dobře. Všichni naši soupeři hlavně těžili z našich chyb, ale pokud ubráním soupeře na sedmdesáti bodech, nezbývá, než se střelecky prosadit. Jenže to se nedaří, ale to je v podstatě letitá bolest všech lovosických družstev. Nezbývá nám tedy v současné době nic jiného, než se připravit na další utkání a pokusit se o zázrak.“