Příměstský basketbalový tábor 2021 – INFORMACE

Nechceš o letních prázdninách doma jenom uklízet a chtěl bys trávit dny s kamarády při zkoušení všech možných sportů? Náš příměstský tábor je pro Vás!

9. 8. 2021 – 13. 8. 2021

Rok s prakticky pozastaveným sportováním mládeže se na dětech podle všech odborníků negativně podepíše. Všem chybí organizovaný sport a pohyb, ale také kamarádi.

Všichni tušíme, že v létě by se život mohl vrátit do snesitelných kolejí a proto náš basketbalový klub pořádá po dvou letech historicky druhý příměstský tábor.

Ten se svým zaměřením bude věnovat nejen basketbalu, ale celkové pohybové průpravě, kterou po roce různých omezení musíme prakticky od začátku vybudovat s cílem nastartovat chuť se aktivně hýbat. Účastníci budou část dne trávit na venkovních sportovištích, které lovosický sportovní areál nabízí (atletický areál, fotbalové hřiště, koupaliště), ale také ve sportovní hale U Přívozu, kde náš klub sídlí.

Účastnící budou mít zajištěnou výživnou svačinu a oběd a postaráno bude o důležitý pitný režim. Během různých her se bude soutěžit o různé ceny, na které dosáhne každý, kdo ukáže snahu.

Náš příměstský tábor je vhodný úplně pro každého ve školním věku (pokud by se jednalo o menší účastníky, prodiskutujeme to rádi na našem klubovém e-mailu basket.lovosice@seznam.cz) a je pro všechny, kteří budou mít chuť přijít. Neomezujeme se jen pro členy našeho klubu, kteří jsou samozřejmě také vítáni.