Pojď zase sportovat – Přijď si zahrát basketbal

Konečně můžeme zpět na hřiště a začínáme opět trénovat. Náš klub hledá nové hráče, kteří si chtějí vyzkoušet basketbal a třeba najít nové kamarády, kterých není nikdy dost. Chceš být novou Kateřinou Elhotovou nebo Tomášem Satoranským? Čekáme právě na tebe!

Bojíte se nového prostředí a nejste si jistí, co na vás čeká?

Nemusíte mít žádný strach. Pokud váháte, není nic jednoduššího, než se pouze přijít podívat, jak naše tréninky probíhají. Pokud se vám aktivity, které ostatní děti dělají líbí, stačí pak oslovit příslušnou paní trenérku nebo pana trenéra o další informace, které Vám velmi rádi poskytnou.

Kdy a do jaké kategorie bych měl vstoupit?

Dobře víme, že začátky jsou těžké, ale zároveň i důležité. Pro nováčka bude nejvhodnější, aby určitě začal v přípravce, kde děti začínají od úplných základů a učí se všemu od samotného začátku. Není vůbec třeba se bát menšího věkového rozdílu. I to je jeden z důvodů, proč přípravku máme: všichni začínáme od začátku.

Rozpis tréninků přípravky najdete ZDE:

Budeme moc rádi, když basketbalu dáte šanci. Je to kolektivní sport, který u nás zažívá svá nejlepší léta. Kromě toho, že si u nás užijete spoustu zábavy, tak si najdete i nové kamarády, naučíte se střílet na koš, vysoko skákat a nejrychleji běhat.

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Basketbal Lovosice