Příměstský tábor

Příměstský tábor basketbalového klubu

Lovosický basketbalový klub uspořádal od 19.8 – 23.8  první příměstský tábor se zaměřením na nábor nových členů klubu. Vedoucí tábora byla trenérka Věra Lahovská, které pomáhaly bývalé hráčky dorosteneckého družstva.

Sraz byl každé ráno v 9.00 u haly, konec odpoledne v 16.00.

Zúčastněné děti se učily základy basketbalu, zvládnout driblink a přihrávku, také si zkoušely střelbu na koš. Ale zahrály si i  fotbal, badminton, učily se skákat přes švihadlo, na atletickém ovále prověřily svoji fyzičku. Během celého týdne byly také každý den různé soutěže, za které dostávaly děti pěkné ceny. Ve středu bylo oddechové dopoledne, děti byly rozdělené do sedmi družstev, plnily různé úkoly na sedmi stanovištích, které byli rozmístěny po celém sportovním areálu a po splnění všech úkolů si mohly najít ukrytý poklad.

Během celého týdne měly děti dopolední svačinu – mléčné výrobky i něco pečeného od mamminek a trenérek, oběd u pana Havla a  odpolední svačinu, ovoce a zeleninu, během celého dne se dodržoval pitný režim.

Celý týden proběhl v pohodě, bez úrazů ale i bez pláče našich nejmenších účastníků. Na závěr celého týdne dostaly děti odměny a diplom za účast na příměstském táboře.

Zúčastnlo se ho 12 chlapců a jedna dívka.

Seznam účastníků – Holý Mikuláš, Fečo Tomáš, Mareš Matěj, Chod Marek, Krumbholc Dominik, Červenka Petr, Udatný Vítek, Maier Adam, Slavíková Bára, Hlinka Anton, Aleš Beer, Krupička Matěj, Bezstarosti Jakub.