Letní soustředění nejmladších basketbalistek

Soustředění se uskutečnilo od 19.8.-23.8.2019. Zúčastnily se všechny děti z družstva přípravky, U10 a U12 , pod vedením trenérek Pavly Broulové, Věry Lahovské, Hanky Motlové, Honzy Broula a také nám pomáhala Štěpánka Svobodová, Anna Karfíková, Naty Procházková, Anna Jaškovová, Eliška Šulerová, Adéla Dlouhá a Lucka Klančíková.

Během soustředění děti zdokonalovaly fyzickou zdatnost, míčové a basketbalové dovednosti,naučily se nové hry a soutěže. Děvčata z družstva U12 se během celého soustředění zaměřila na nácvik správné obrany.

Bylo zajištěno stravování – svačiny – formou ovoce, mléčných výrobků a pečiva, pití, obědy, včetně pitného režimu zajišťoval p. Ivoš Havel v restauraci u fotbalového hřiště.

Tréninky probíhaly ve sportovní hale a  na venkovní atletické dráze.

Celé soustředění se vydařilo bez úrazu a bez problémů.

Soustředění se zúčastnila – Lišková Sofie, Eliška Udatná, Sárah Wernerová, Nikol Šafránková, Karolína Hrabicová, Lilly Černochová, Barbora Slavíková, Věra Bezstarosti, Magdaléna Hašlarová, Táňa a Nela Nedomová, Matěj Krupička, Eliška Sedláková, Denisa Klimtová, Zuzana Klančíková, Monika a Iveta Nedorostová, Karolína Kurková, Karolína Chlubnová, Valerie a Vanesa Vachová, Anna Chodová, Marek Chod, Eliška Sovová, Eliška Moravcová.