Příměstský tábor

Rádi bychom Vás pozvali na náš srpnový příměstský tábor. Děti se na něm od pondělí do pátku budou mimo jiné věnovat mnoha sportům, které prověří jejich fyzickou zdatnost hravou formou.

Naším cílem je také účastníkům přiblížit basketbal. Střelba na koš, driblink, přihrávky a mnoho dalšího je čeká ve sportovní hale U Přívozu, která slouží zároveň i jako zázemí klubu. Při hezkém počasí se děti podívají i na pár metrů vzdálené městské koupaliště.

V ceně 50 Kč za jeden den tábora bude zajištěna dopolední výživná svačina a chutný oběd. Bát se nemusíte ani o pitný režim – na ten se vzhledem k letním teplotám bude brát maximální zřetel.

Může se stát, že Váš malý sportovec bude moct kvůli jiným plánům přijít třeba jen v pondělí, úterý a středu. To přece vůbec nevadí. Neklademe za nutnost být přítomný po celých pět dní, ovšem zážitek z tábora tak bude malinko ošizen.

Pokud potřebujete vědět jakékoliv další informace, v pozvánce níže maté veškeré potřebné kontakty. Těšíme se na Vás, basketbalový klub ASK Lovosice.