U17 – dohrané finále a celkové 4. místo

Lovosické dorostenky mají dohráno, ve finálových soubojích se děvčatům již nepodařilo žádné překvapení a obsadily celkově 4. místo.

ASK Lovosice – BA Tygřice Louny  52:55 (24:28)

Sestava a body – Šulerová 17, Jaškovová 11, Karfíková 10, Svobodová 8, Procházková 6, Klančíková, Baudišová.

Utkání na domácí palubovce jsme začaly hodně dobře, podařilo se nám soupeřky ubránit a dávaly jsme lehké koše. To bylo v první čtvrtině. I druhá část hry byla herně a bodově téměř vyrovnaná, jen ke konci čtvrtiny si hostující hráčky vypracovaly mírný náskok. Vyrovnané utkání bylo až do konce zápasu. Domácí hráčky hrály s chutí, dařily se jim útočné akce, jen ten doskok po střelbě, to nám moc nejde. Škoda, soupeřky tohoto dokázaly využít a po naší neúspěšné střelbě šly do rychlého útoku. I přesto, že Eliška dala 4 trojky a Andul dala 3, jsme nakonec prohrály.  Škoda, měly bychom se naučit lépe zvládat závěr utkání.

Poslední dvě utkání jsme odehrály na hřišti soupeřek.

Sokolov – Lovosice    71:59 (38:28)

Sestava a body – Šulerová 22, Jaškovová 11, Karfíková 11, Klančíková 6, Procházková 4, Svobodová 3, Helisová 2, Baudišová.

V Sokolově se lovosickým hráčkám vydařil začátek utkání. Dokonce jsme až do osmé minuty vedly. Jenže, hodně chyb v rozehře, nedostatečná obrana a velice často zbrklá střelba, to jsou příčiny, proč nedokážeme vyhrát. Ani zlepšená hra v poslední čtvrtině už nestačila na to, abychom vyhrály, tuto část hry jsme vyhrály o 10 bodů, ale nakonec se žádné překvapení nekonalo.

Chomutov  – Lovosice    79:42  (34:27)

Sestava a body – Šulerová 24, Svobodová 7, Jaškovová 3, Karfíková 3, Procházková 3,  Klančíková 2, Baudišová, Helisová.

Závěrečné utkání v Chomutově se nám nepodařilo vůbec, u všech hráček převažovala nechuť hrát, nezájem, hrály alibisticky.  Přitom ještě v poločase byl rozdíl ve skóre hratelný, ale když se nechce….