U17 – BCM Sokolov, Levhartice Chomutov B

Lovosické dorostenky mají za se sebou další utkání ve své soutěži. Tentokrát se jim moc nedařilo a prohrály obě utkání na domácí palubovce. Což by se doma stávat nemělo.

První utkání s dosud také neporaženým soupeřem jsme začaly hodně špatně, obrana nám vůbec nevycházela, a tak se soupeřky pěkně rozstřílely. V páté minutě jsme prohrávaly 12:4, což bylo hodně špatné. Přesto se děvčata nakonec trochu rozehrála a ke konci první čtvrtiny bylo skóre 15:18 pro soupeřky. Jenže naše druhá čtvrtina byla hodně tragická, prohrály jsme ji 17:4. Velice špatný výkon a téměř žádná úspěšná střelba, no hrůza. Ani ve druhém poločase se naše hra nezlepšila a tak jsme nakonec utkání prohrály. Po tak špatném výkonu to ani jinak nemohlo dopadnout.

Nedělní utkání jsme začaly trochu lépe než v pátek, ale nakonec jsme ani v tomto utkání nevyhrály. Sice se nám dařilo více ve hře, nějaké koše jsme daly z naučených akcí, dařily se i nájezdy jednotlivých hráček, ale k vítězství to nestačilo. Ještě na konci třetí čtvrtiny bylo skóre nerozhodné, jenže závěr utkání jsme nezvládly, nedokázaly jsme ubránit soupeřky ve střelbě a tak nakonec prohra o 4 body.

ASK Lovosice – BCM Sokolov 42:76 (22:35)

Sestava a body – Šulerová 14, Procházková 12, Jaškovová 6, Karfíková 6, Bendová 4, Baudišová, Helisová.

ASK Lovosice – Levhartice Chomutov B 55:59 (32:33)

Sestava a body – Šulerová 16, Karfíková 15, Procházková 11, Jaškovová 9, Bendová 4, Baudišová, Helisová.