V dalším kole Oblastního přeboru přijela do Lovosic Roudnice. Domácím se konečně sešla sestava, hosté přijeli s hráči, kteří v nedávné minulosti okusili ligový chlebíček, takže to mohl být zajímavý zápas.

Lovosice – BK Roudnice 68:54 (32:28)

Sestava a body celkem: Anton (13), Šebo (13), Beránek, Pova, Puchar Jiří, Korous (2), Žižka (6), Totzauer (16), Havlovec (13), Puchar Jakub (5).

A nutno poznamenat, že byl. Domácí se opět, stejně jako v minulém utkání proti Mostu, chytli hned od začátku a vytvořili si lehký náskok, i když od sedmé minuty se začali více prosazovat hosté.

Ovšem hned na úvod druhé čtvrtiny o něj také celkem lehce přišli, ale od čtvrté minuty do osmé hráli lovosičtí velmi slušný basketbal, který byl podpořen i vstřelenými body a dobrou obrannou činností. Zbytečně ale ke konci této části obdrželi pět bodů v řadě, takže první poločas rozhodně o výsledku nerozhodl.

Nakonec o celkovém výsledku rozhodla třetí část, ve které domácí sice dostali na začátku dvě trojky, ale hlavně od šesté minuty kromě šestek nedostali ani bod ze hry, což svědčí o velmi dobré obraně. A co víc, dokázali se jednak rychlými protiútoky dostat ke snadným košům, a i dvě trojky za sebou Honzy Totzauera byly velmi potřebné.

Poslední část byla z pohledu diváka vyrovnaná, domácí si již chtěli udržet pracně vytvořený náskok, hosté měli v podvědomí osmnáctibodovou výhru z domácího hřiště, takže nikam moc nespěchali. Nakonec tedy domácí získali dva cenné body, vítězství si vybojovali hlavně velmi kvalitní obranou. Střelecky se přes deset bodů dostali hned čtyři hráči, což svědčí i o kolektivním výkonu celého týmu.

Tabulka
Poř. Družstvo Z V P Celkové skóre B
1. BK REAL Roudnice n.L. 4 3 1 286:266 7
2. ASK Lovosice 4 2 2 282:279 6
3. TJ Stadion Nový Bor 4 2 2 293:332 6
4. BK Baník Most B 4 1 3 289:273 5