ASK BK Lovosice – BK Horejsek Děčín 28:59 (10:28)

Sestava a body – Bednaříková 10, Svobodová 5, Šulerová 4, Jaškovová 3, Brůnová 2, Smutná 2, Karfíková 2, Procházková, Švábová.

ASK BK Lovosice – BK Horejsek Děčín 28:52 (14:27)

Body: Karfíková 6, Jaškovová 4, Švábová 4, Šulerová 4, Bednaříková 4, Smutná 4, Procházková 2.

V sobotu 25.1 předehrávaly lovosické žačky důležitá utkání s družstvem Děčína, které bylo a stále je na prvním místě v tabulce a dosud neporažené. V prvních zápasech v Děčíně zahrály lovosické žačky jeden zápas hodně vyrovnaný, takže na domácí palubovce jsme se mohly pokusit zahrát opět dobře a třeba i vyhrát. Jenže, domácí hráčkám se nedařilo téměř nic, byly hlavně zbrklé v útoku a v obraně soupeřky moc nestíhaly. Dá se říci, že se porazily sami svojí velice špatnou hrou. Sice se občas pokusily o útočný signál, ale opět špatná rozehra a nakonec i nedodržování rozestavení při těchto akcích je připravily o možnost dávat koše. A naše největší slabiny, jsme pomalé a vůbec neumíme vyskočit pro míč. Soupeřky byly vysoké, byly o hodně vyšší, ale domácí hráčky se ani ve vyložené šanci nepokusily o nějaký doskok.

Tak nás čeká opět jen a jen trénink, zase můžeme trénovat a hrát zápasy v lovosické hale, která je po povodních konečně opravená, takže se pustíme do práce a ještě něco natrénujeme.