V dalším kole Oblastního přeboru Středních Čech se utkaly týmy, které doposud neokusily chuť z vítězství. Lovosice v neděli zajížděly do Kolína.

Jestli si někdo myslel, že to bude napínavé utkání s otevřeným koncem, byl zklamán. Tedy pokud by fandil hostům z Lovosic. Pokud byl spřízněný s domácím týmem, měl úplně jiný pocit, když na konci odcházel z haly.

Domácí totiž nenechali nikoho v pochybnostech, kdo si nechá dva vítězné body. Již od začátku se střelecky prosazovali a vedení o dvanáct bodů po první části bylo více než jasné. Tedy, né že by se hráčky Lovosic nesnažily, pokusy o střelbu byly časté, jenže většinou končily úplně někde jinde, než měly.

V lovosické obraně to opět skřípalo, nutno pouze konstatovat jako vždy. Po prvních dvou částech bylo jen otázkou, zda hosté dostanou nepopulární kilo nebo ne.

Nakonec kilo nepadlo, dokonce hosté sehráli i několik pohledných akcí, ale podle průběhu celého utkání to bylo zoufale málo. Faktem je, že lovosické hráčky hrály pouze v šesti, takže na konci utkání hrála roli i jistá únava. Nicméně to nemůže zakrýt mnohdy naivní hru, kterou v této době lovosický tým předvádí. Pozitivem jistě bylo, že se trefily alespoň jednou všechny hráčky hostů.

Kolín – Lovosice 89:34 (42:18)

Sestava a body: Sendlaiová (2), Moravcová (4), Kuchařová (6), Knotková (6), Brandýská (10), Hrzánová P. (6).