U12 – Chomutov

BK Levharti Chomutov – ASK BK Lovosice 85:32 (40:14)

Sestava a body – Kyzivát 14, Bednařík 6, Šulerová E. 5, Kuchárik 5, Karfík 2, Šulerová M., Zimáková, Udatná, Kylíšková, Pokorný M., Pokorný T., Smutný, Dlouhá, Bilíková.

BK Levharti Chomutov – ASK BK Lovosice 76:44 (42:22)

Body – Kyzivát 14, Kuchárik 10, Bednařík 6, Karfík 4, Šulerová E. 2, Zimáková 2, Udatná 2, Smutný 2, Pokorný M. 2.

Lovosické minižactvo bylo opět proti domácím soupeřkám mini, hráčky Chomutova nás převyšovaly o 20 – 50 centimetrů. Výšková převaha nám dělala problémy hlavně v obraně pod košem, domácí hráčky si svoji neúspěšnou střelbu doskakovaly a dávaly tak další a další koše. Lovosické hráčky a hráči se snažili, chtěli dávat body a dokázali si rozehrát dobře míč do útoku, ale ve střelbě byli čistě blokováni. První body v zápase si dala Terka Zimáková, hrála dobře v útoku a po doskoku se jí podařilo skórovat.

V těchto zápasech se moc herně nedařilo P. Kyzivátovi, když už se mu podařilo dojít přes celé hřiště ke koši soupeřek, tak se snažil projít mezi až tři hráčky, ale přes jejich výšku se střelecky neprosadil. Velice často ho čistě zblokovaly. Moc bodů nedala ani Žambína, její technika střelby ji to moc nedovolí, ale vynikala v obraně. Za tu zaslouží velkou pochvalu. Hodně dobře zahrála v útoku T. Zimáková a Viktor, body si dal i Vojta, který začal v útoku přemýšlet a dobře se zapojoval do útočných akcí. Zabrat v obraně i v rozehře by měla u Adéla a Vanda, často nejsou na hřišti vidět a v obraně jim musí spoluhráči vypomáhat. Michal a David se také moc do listiny střelců nezapsali, proti soupeřkám byli o dost menší, a i když je Michal hodně rychlý, tak ho tentokrát soupeřky doběhly a jeho střelbu také čistě zablokovaly.

Ale i přesto pochvala všem hráčům za snahu hrát a za pokusy o útočné akce, ve kterých se jim dařilo dobře si míč rozehrát a dostat se až ke koši soupeřek.