Druhou část základní části začalo lovosické áčko v Ústí. Domácí zápas byl velmi vyrovnaný, jenže hosté již delší dobu nehrají kompletní a je to na jejich hře znát.

Ústí n.L- – Lovosice 75:59 (39:36)

Sestava Lovosic a body celkem:

Šebo (14), Pova (9), Puchar J. st., Puchar J. ml. (3), Žižka (2), Puchar Jakub (22), Malý (9).

Začátek byl pro hosty opravdu tragický. Dvě domácí trojky v řadě, pak nepřesná střelba Lovosic a v páté minutě vedli domácí 14:2. Nakonec i přes špatný začátek se hosté přeci jen dostali do hry a do konce první části se skóre z jejich strany zkorigovalo.

Druhá část byla bodově nejbohatší na obou stranách. Domácí těžili z hry podkošové dvojice, která své body získávala hlavně silou pod košem. Hosté své body získávali hlavně kolektivní hrou. Nakonec o jeden bod tuto část vyhráli.

Začátek třetí části byl pro Lovosice ještě nadějnější, neboť dokonce ve třetí minutě vyrovnali. Ještě dokonce stříleli dvě šestky, měli dva střelecké pokusy, jenže na rozdíl od domácích své střely neproměnili. V šesté minutě tudíž hosté prohrávali a šest bodů a na konci této části už o jedenáct. Lovosičtí se kromě neúspěšné střelby dopouštěli ještě zbytečných technických chyb, domácí je v pohodě trestali.

V poslední části se hosté střelecky ještě více trápili a tak ve čtvrté minutě vedli domácí již o osmnáct bodů. Nakonec se jim přeci jen podařilo skóre lehce upravit, domácí si ale své dva vítězné body pohlídali.