II. liga žen pokračuje odvetami a Lovosice proto přivítaly na své palubovce Kladno. V prvním utkání Lovosice na Kladně nešťastně prohrály, takže chtěly na své vlastní palubovce vyhrát.

Lovosice – Kladno 48:57 (30:27)

Sestava Lovosic a body celkem: Matulková, Šebová, Hanzlíková (16), Žáková (12), Miková (3), Mrvíková (7), Hořejší (10).

Domácím chyběly hráčky z Mostu, které měly autonehodu (naštěstí se šťastným koncem), přesto zahájily utkání dobře a ve druhé minutě vedly o tři body. Jenže pak se nadlouho oba týmy střelecky odmlčely a tak skóre po první části vypadalo, jako kdyby se hrála házená.

Hosté ale vedli a to platilo ještě ve druhé minutě druhé čtvrtiny. Pak se konečně domácí rozjeli a byla to jejich nejlepší pasáž, kdy během sedmi minut utkání bodově otočili a vedli již o sedm minut. Jenže v poslední minutě se hosté ještě dostali do hry, takže nakonec  v poločase vedli domácí jen o tři body.

Ve třetí části to ještě do sedmé minuty vypadalo, že se domácí dočkají výhry. V obraně to opravdu klapalo, hosté se jen sporadicky dostali ke střelbě. Jenže opět dvě poslední minuty této části si nechaly lovosické hráčky zbytečně utéct, takže se hosté opět chytli.

A navázali na tuto část i v poslední čtvrtině, kdy se ve druhé minutě dostali do jednobodového vedení. Domácí se však ještě vzchopili a dokázali se ve čtvrté minutě opět bodově utrhnout. Pak však přišlo to, co ani diváci nečekali. Naprosto zbytečné ztráty míčů, zbytečně zbrklá střelba špatně zakončená, to vše se podepsalo na dalším průběhu hry. Hosté polehounku snižovali náskok domácích, a nakonec nejenom vyrovnali, ale dostali se do vedení, které již ze svých rukou nepustili. Lovosické hráčky se totiž do konce hry ani jednou netrefily do koše.

Zase opět zbytečná prohra, domácí nezvládají koncovky utkání. Pokolikáté již.