Děčín-Boletice – Lovosice 80:55 (41:21)

Sestava a střelci: Prokop 20, Puchar ml. 14, Chovaneček 7, Puchar st. a Hrdlička 5, Smýkal a Vácha 2.

V dalším kole Oblastního přeboru zajížděli opět v neúplné sestavě muži Lovosic do Děčína, kde je čekal soupeř opravdu nad míru zdatný, neboť soupeř má pro tuto sezónu ve svém kádru bývalého extraligového hráče Děčína.

A byl to právě již zmiňovaný Pavel Prach, v jehož režii se hrála první čtvrtina. Hosté ho nestačili uhlídat a jeho deset bodů stačilo na vedení domácího týmu.

Střelecký výpadek hostů na začátku čtvrtiny podpořený mnoha technickými chybami se podepsal na průběhu druhé části. Hosté se prvních pět minut netrefili do koše na rozdíl od svého soupeře. Ten opět dominoval hlavně pod košem, kde hosté ztrácí důležité míče po doskocích.

Domácí střídali během utkání styly obran, a i když hosté na zónovou obranu moc hrát neumějí, jejich hlavní zbraň – střelba trojek – se projevila ve třetí části právě proti této obraně domácího týmu. Nakonec jich Lovosice vstřelily deset.

Nejméně bodů padlo v poslední části. Domácí již měli dostatečný náskok, hosté střídali lepší chvilky s těmi slabšími, ale rozhodně to nevypadalo, že si na hřišti hraje kočka s myší. Hosté také nakonec bodově tuto část vyhráli, ale domácí si v předchozích částech „našetřili“ dostatečný náskok, takže zaslouženě vyhráli.

Hosté opět potvrdili, že nějaké odevzdání utkání jim je cizí a chtějí si to hlavně užít a zahrát si basketbal. A protože domácí měli stejný cíl, pro rozhodčí to bylo oddychové utkání. Střelecky se u hostů prosadili všichni přítomní hráči, svůj střelecký rekord si udělal Tomáš Chovaneček.