Chystá se další lovosický Vánoční turnaj

Přátelé nejen lovosického basketbalu, chceme letos zabránit každoročnímu pozdnímu pozvání na tradiční Vánoční turnaj, který se koná den před Štědrým dnem – 23. 12.

Proto si již teď tento datum dejte všichni do kalendářů. Ozdobení stromečku, poprava kapra, míchání bramborového salátu, vánoční úklid, pečení posledního cukroví – to jsou činnosti, které mohou počkat.

Každý, kdo má chuť spálit před vánočními svátky nějakou kalorii, jsou srdečně zváni na basketbalové klání, které nemá obdoby. Formát turnaje se částečně vymýšlí dle počtu a věku přítomných, vždy se ale odehraje turnaj dětí střídavě s turnajem dospělých.

Letošní ročník by měl být doplněn i bufetem provozovaným firmou ISTA Solar Lovosice, který se postará o zasycení i napití všech přítomných. Po oficiálním odehraní turnaje se klasicky ještě odehrává takzvaná „bitva přeživších“ – ti, co ustojí fyzický nápor turnaje a ještě jim zbydou síly, se odehrává kompetitivní hra 5 na 5. Bez servítek, bez odhledu na věk a pohlaví a s jediným cílem – zvítězit.