Tvrdá hra mužům v Roudnici nesvědčila

Po roční pauze se tým mužů opět vydal na zápas do sportovní haly Pod Lipou. Čekal je zde starý známý soupeř, se kterým již svedl několik peprných soubojů.

BK Real Roudnice nad Labem – ASK Lovosice 66:55 (33:21)

Lovosičtí sice začali zostra, když vstřelili dvě rychlé trojky, pak to byl ale osm minut útočný zmar. Vypracované šance nedokázali proměňovat na rozdíl od domácích, kteří jednoduchou hrou pronikali přes slabé obránce.

Útok vázl i v druhé části kvůli nízké střelecké úspěšnosti. Bez systému v útoku se aspoň hosté snažili bránit, což se s přimhouřenými oči vlastně povedlo.

Zápas nabral po polovině jiný směr. Dvojice sudích nechala hru více plynout, z čehož vyšli tvrdší souboje na obou stranách hřiště. „Brečet“ začali tedy i domácí, kteří si ale stále drželi svůj bodový náskok. Ostřejší hra Lovosicím jak známo nevyhovuje, o nějaký závěrečný tlak byli přítomní fanoušci tedy ošizeni.

Střelci: Härting 13, Puchar Jiří 12, Šebo 11, Tůma 9, Žižka 6, Puchar Vojtěch 3, Anton 1.

Roudničtí kromě úvodu měli zápas pod vlastní kontrolou a zaslouženě vyhráli. Lovosice teď čeká derby s Litoměřicemi na domácím hřišti, které můžete sledovat v hale U Přívozu 1. 11. od 20:00