Dorostenky a jejich působení v nadregionální lize

Svou letošní sezónu mají odehranou i dorostenky z družstva U17. Celkově skončily na 6 místě. Toto umístění odpovídá našim možnostem i kvůli velkému počtu zranění, které děvčata během sezóny utrpěla.

V základní části hrály se střídavými úspěchy. Podařilo se jim vyhrát zápasy velkým bodovým rozdílem, ale také stejným způsobem prohrát. Protože jsme měli hodně málo hráček, hrály s námi občas i děvčata z týmu U13. 

Hrály jsme stabilně ve složení Jaškovová, Procházková, Karfíková, Šulerová, Klančíková, Dlouhá Adéla, Helisová, Dlouhá Barbora, Kocourková, Cermanová. Nejlepší střelkyně našeho družstva byla celkově na 7. místě ze všech týmů Eliška Šulerová, která dokázala v 16 utkáních vstřelit 320 bodů. Ve střelbě trojek jsou na 10 místě Šulerová a Anna Jaškovová, obě jich daly 16 . Pod oběma koši v doskakování míčů byly úspěšné Naty Procházková a Anna Karfíková.  Pěkné chvilky na hřišti měla i Lucka Klančíková, Sára Helisová, tedy kdyby byla zdravotně fit, mohla také na hřišti bez problému vynikat.
Touto sezónou se s družstvem rozloučila trenérka Věra Lahovská.