Oblastní přebor mužů, finále 1. – 3. místo

ASK Lovosice – BK Děčín Juniorka 69:60 (35:27)

Střelci a sestava: Šebo Jan 19, Härting Václav 14, Puchar Jiří 10, Anton Karel 9, Žižka Pavel 8, Tůma Jonáš 7, Korous Jan 2, Staněk Josef, Puchar Vojtěch.

Hosté bez svých hlavních opor nezastavili lovosické, kteří si v nadstavbě připsali první výhru. Děčínu ale vlastně o nic nešlo, protože se do tabulky započítávaly i zápasy ze základní části, ve kterých Lovosice dvakrát podlehly.

ASK Lovosice – BK Real Roud. n. L. 85:77 (55:45)

Střelci a sestava: Anton Karel 20, Puchar Jiří 17, Šebo Jan 13,Puchar Jakub a Korous Jan po 9, Žižka Pavel a Härting Václav po 7, Puchar Vojtěch 3, Staněk Josef.

Diváci mohli sledovat bodové žně z obou stran, především ve druhé čtvrtině je domácí potěšili 32 body. Hlavně díky této části náskok narostl a prakticky až do konce, i s výjimkou slabších pasáží, vydržel.

BK Real Roud. n. L. – ASK Lovosice 67:58 (32:29)

Střelci a sestava: Härting Václav 17, Anton Karel 12, Puchar Jakub a Puchar Jiří po 8, Šebo Jan 5, Puchar Vojtěch a Korous Jan po 3, Tůma Jonáš 2, Staněk Josef.

Hůře ani utkání začít nemohlo. V útoku to byla v podání Lovosic tragédie. Zato brečet stihli již od prvních vteřin. Celá podkošová sestava byla neustále masírována, z čehož vyplynul neúspěch při doskoku. Lovosičtí se herně naprosto podrobili domácím. Ofenzíva se zmátořila až v průběhu druhé části, když se bodovou propast podařilo nenápadně stáhnout. 

Ve špatném výkonu hosté pokračovali. Spousta ztrát, taktických a triviálních chyb – to vše podpořilo roudnické družstvo, které se vyhecovalo k ofenzivní smršti, se kterou si Lovosice nevěděly rady. Hosté se dlouhou dobu nezmohli skoro na nic, soupeř si zatím odskočil na rozdíl 23 bodů. Ve chvíli, kdy trenér postavil do hry trio Pucharů (a domácí hráli s náhradní sestavou), náskok sice prudce klesnul, ale na převrat už prostě nebyl čas. Byl to jeden z nejhorších výkonů v sezóně.