U17 – Počernice

Dolní Počernice – ASK Lovosice   63:50 

Sestava a body – Šulerová 20, Jaškovová 10, Karfíková 10, Baudišová 4, Holubová 2, Bednaříková 2, Klančíková 2, Slavíková Klára, Zdvořáková.

Další utkání, které jsme mohly vyhrát, ale nevyhrály. První tři čtvrtiny byly z naší strany odehrané špatně. Jako vždy, špatná rozehra, neúspěšná a zbrklá střelba, málo doskočených míčů. Měly jsme i hodně nevynucených chyb, některé hráčky ještě stále nezvládají rozeběhnout se a zároveň začít driblovat. Na začátku poslední čtvrtiny byl už rozdíl ve skóre dost vysoký, takže příležitost zahrát si dostaly i hráčky z lavičky, hlavně dvě věkově hodně mladší. Na rozehře s nimi byla Žambína a najednou jsme se začaly trefovat a skórovat. Žambína dala dvě trojky, Anežka si dala dva koše, střelecky se přidaly i další hráčky a najednou se náskok domácích začal snižovat. Poslední část hry jsme vyhrály 22-10, na pohled pěkná hra. Téměř celé utkání jsme hrály zónovou obranu, v poslední jsme ji změnily na osobní zónu a v té se nám dařilo. Získaly jsme hodně míčů po zdvojení, děvčata se k míči na zemi občas ohnula, sebraly ho a mohly jsme jít do útoku. Proč jsme takto nemohly hrát celé utkání?

Všechny soupeřky jsou k poražení, jen prostě neumíme zahrát s klidem, zatlačit trochu ve hře a být v něčem také rychlejší.