U13 – Litoměřice a Děčín 3. turnaj

Ani v pořadí třetí turnaj mezi stejnými týmy, který se tentokráte odehrál v litoměřické Kalich aréně, nepřinesl co do výsledků z pohledu Lovosic žádné překvapení.

Sestava a body: Baudišová (3), Šulerová, Kocourková, Dlouhá A., Dlouhá K., Zemancová, Cermanová (2), Klančíková (8), Tunkelová, Nedorostová (4), Kylišková (2), Durčeková (4). TH 5/3

V první čtvrtině zahrála slušně Blanka Nedorostová, bohužel v dalších částech svůj zlepšený výkon už nezopakovala. Druhá část byla nejvyrovnanější, lovosické hráčky jí prohrály jen o bod hlavně díky zkvalitnění obranné činnosti. Zbylé čtvrtiny se odehrály podle not domácího týmu, nicméně nejen že si Lovosice zlepšily střeleckou bilanci, ale hlavně nové hráčky bojovaly, což se bohužel o některých zkušenějších říci nedá.

BK Horejsek Děčín – ASK Lovosice 87:12

Body: Klančíková 4, Baudišová 4, Šulerová 4, TH: 22/8

Výsledek plně odpovídá dění na hřišti. První pětka opět nevýrazná, trenéři do poslední části postavili hráčky, které chtějí opravdu hrát. Byla z toho nejvyrovnanější část nejen podle výsledku, ale i předvedené hry. Jenže to bylo asi vše. Pochvalu určitě zaslouží Anežka (až na ty šestky!) s Luckou, své si odehrály také Maruška s Bárou. A určitě je nutno opět zmínit hráčky, které začaly až nyní v září. Sice basketbalově nic moc (což se určitě zlepší), ale určitě na nich bylo vidět, že si chtějí zahrát.