Prázdninové turnaje

23.12. se konal tradiční Vánoční turnaj, jehož pravidelnost byla v loňském roce přerušena povodněmi. Oproti jiným ročníkům byla letos menší účast, takže se utvořily pouze tři týmy, které si to rozdaly mezi sebou každý s každým dvojkolově. Vítzězem se stalo družstvo vedené hráčem A týmu mužů Honzou Korejsem. Druhé místo obsadila dívčí „kapela“ vedená Dominikou Pišlovou. Třetí místo pak obsadilo družstvo vedené dalším členem A týmu mužů, mladším Pucharem.

26.12. pak pokračovalo basketbalové hody Štěpánským veselením, kdy mladé hráčky a hráči chtějí ukázat svým dospělákům, kdo že to umí lépe. Opět se sešly pouze tři týmy, avšak sváděly spolu opravdu líté boje, takže nejen že všichni vyháněli z těla bramborového a řízkového ďábla, ale byla to zároveň i hezká podívaná. Nakonec si pomyslnou palmu vítězství odnesl tým spojených rodin  Moravcových a Pucharových, druhé místo obsadil tým Black Lovo (rodina Broulovic), třetí příčku si zarezervoval tým rodiny Králových. Díky všem za účast.

Aby toho nebylo málo, tak před rozloučením se starým rokem se ještě konal 31.12. badmintonový turnaj dvojic, a nutno říci, že to bylo pěkné ukončení sportovního roku 2014. Jelikož bylo málo žen, udělaly se dvojice pouze složené z mužů. A i zde bylo vidět, že sice na „amatérské“ úrovni, ale s nebývalým nasazením si jak házenkáři, tak baskeťáci zahráli pěkný badminton. Pro statistiky ještě konečný výsledek: 1. Puchaříci (Vojta s tátou), 2. Jirka Motl s Jirkou Boučkem, 3. Pavel Žižka s Jirkou Pucharem, 4. Milan Berka s Pavlem Šmídem.

Krásné zakončení roku 2014. Všem ještě jednou díky za účast a za rok opět nashledanou. Fota ze všech akcí – viz galerie.