Třetím kolem nadstavby Oblastního přeboru mužů začala pro lovosický tým série tří zápasů na domácím hřišti. Hned na úvod přijel Most, se kterým měli domácí vyrovnanou bilanci ze základní části.

Lovosice – BK Most 70:49 (42:20)

Sestava a body celkem: Anton (22), Šebo (19), Puchar Jiří (1), Korous (5), Pova (1), Žižka (1), Totzauer (10), Puchar Jakub (4),  Malý (7).

Diváci, co přišli na utkání, nevěřili, co se v první části dělo za věci. Domácí po nevydařeném zápase v Novém Boru nastoupili konečně skoro kompletní a předvedli hru, na kterou se nejen dalo koukat, ale byla to hra i na vítězné vlně. Obrana fungovala tak jak měla, hosté dokázali dát jen sedm bodů. V útoku se mohli spolehnout nejen na Šeba, ale střelecky se do statistik zapojili i další hráči, hrál se opravdu rychlý protiútok dobře zakončovaný, takže slovy básníka „hra snů“ (tedy skoro, samozřejmě že přísný pozorovatel by chyby našel).

Ve druhé části to již tak skvělé nebylo, domácím začala lehce vychylovat střelecká muška a i hosté se dostali častěji ke střelbě, kterou proměňovali. Nicméně i tuto část domácí vyhráli a do druhé části to bylo pro ně velmi slibné.

Stejnou podobu, tedy co se týče domácích bodů, mělo i třetí dějství. Snad jen s tím rozdílem, že domácí opět zabrali v obraně a nedovolili svému soupeři tolik, co v té části předchozí.

Poslední část se již dohrávala, domácí pod dojmem velkého náskoku dovolili svému soupeři alespoň korigovat konečný výsledek (víceméně se přizpůsobili hře soupeře), nicméně pokud by takto lovosičtí hráli i nadále, nemusí to potom hrát až tak velkou roli v konečném zúčtování skupiny.

Střelecky se tentokráte prosadil Karel Anton, autor hned pěti trojek. Do střeleckých statistik se zapsali, což je velmi dobré, všichni domácí hráči, co nastoupili na hřiště.

Tabulka
Poř. Družstvo Z V P Celkové skóre B
1. BK REAL Roudnice n.L. 3 3 0 232:198 6
2. BK Baník Most B 3 1 2 227:202 4
3. ASK Lovosice 3 1 2 214:225 4
4. TJ Stadion Nový Bor 3 1 2 222:270 4