Třetí zápas v řadě (a rozhodně né poslední) na hřišti soupeře čekal muže Lovosic tento pátek. Zajížděli do Teplic, které neměly doposud na kontě žádnou výhru.

BK Teplice – ASK/BK Lovosice 60:63 (26:34)

Sestava a body celkem: Anton (6), Šebo (5), Beránek (11), Pova (10), Puchar Jiří ml. (4), Puchar Jiří st., Žižka (18), Havlovec (3), Puchar Jakub (6), Malý.

Hosté poprvé kompletní, tj. zahrál si i mladší z Antonů a rozhodně patřil k tomu lepšímu, co mohlo být na palubovce k vidění.

Jinak to slovy básníka “byla pěkná holomajzna“. Domácí pouze v šesti hráli pomalý basketbal a hosté se jim velmi rychle přizpůsobili. Popravdě, tolik ztrát a zkažených přihrávek na obou stranách přítomní diváci už jistě hodně dlouho neviděli.

Faktem je, že hosté v podstatě celý zápas vedli, tu větším, tu menším rozdílem. Jenže místo, aby svého soupeře lehce přehráli, byla to ze strany lovosických hráčů mnohdy neskutečná křeč. Co se všechno dá zahodit, předváděli v podstatě všichni hráči na hřišti. Domácí se díky tomu dokonce dvě minuty před koncem utkání dostali do jednobodového vedení, nakonec však basketbalový bůh stál na straně hostů, kteří třemi posledními body v zápase otočili celkové skóre na svou stranu.

Dva body si sice lovosičtí odvážejí, ale vyhrát si nezasloužil ani jeden tým. Příští týden jedou Lovosice do Chomutova a tam to rozhodně bude jiné „kafe“.