V dalším kole Oblastního přeboru zajížděli muži Lovosic do Teplic. Doma lovosičtí svého soupeře celkem slušně přejeli, jenže od té doby již nevyhráli a opět nehráli kompletní.

Teplice – Lovosice 81:82 (35:37)

Body celkem: Havlovec (13), Beránek (20), Pova (7), Puchar Jiří st. (3), Puchar Jiří ml. (2), Žižka (29), Zůna (3), Malý (5).

Sice v tělocvičně nebyla taková zima, jako se předpokládala, ale kvůli problémům s časomírou se začátek zápasu zpomalil a oba týmy se nemohly pořádně rozjet. Diváci viděli spoustu ztracených míčů, přesto se hosté dostali po první části do vedení.

Začátek druhé části hostům nevyšel, jenže i domácí měli chvilkový střelecký výpadek, přesto si bodově polepšili a v poločase vedli hosté již pouze o dva body.

V třetí části se domácí zlepšili v útoku, hosté naopak měli výpadky v obraně, takže před poslední částí již vedli domácí o dva body.

Poslední část byla opravdu dramatická. Domácí si udržovali stále mírné vedení, hosté vždy svého soupeře dotáhli, v sedmé minutě vedli dokonce o bod. Jenže pak si hosté dovolili ten luxus, že domácí stříleli šest šestek v řadě za faul, technickou a diskvalifikační chybu, a rázem vedli o osm bodů. Na hosty by si už v této chvíli nikdo nevsadil ani cent, do konce utkání chyběly dvě minuty. Domácí si však zápas prohráli sami. Zbytečně faulovali a hosté šestkami začali náskok hostů snižovat. Hlavně pevné nervy hrály v tuto chvíli největší roli, neboť se rozhodovalo právě při střelbě šestek. Tímto způsobem se dostali hosté dvacet vteřin před koncem opět do jednobodového vedení. Při následném útoku byl faulován domácí hráč a ten své šestky proměnil, takže vedli opět domácí o bod. Do konce zbývalo dvanáct vteřin. Hosté si domluvili akci, která jim dokonale vyšla, a šest desetin vteřiny před koncem vedli opět o bod. Domácí při následném vyhazování již nic nevymysleli a tak si hosté odváželi dva vítězné body.

U hostů se střelecky prosadil pod košem Pavel Žižka, do střelecké listiny se zapsali všichni hráči Lovosic, kolektivní výkon hostů hlavně ve druhé půli byl rozhodující faktor pro vítězství.