Družstvo starších minižaček odehrálo na domácí palubovce 10.11 další mistrovské utkání s družstvem z 1. místa tabulky a vůbec se jim nedařilo.

Domácí hráčky hrály opět v oslabené sestavě, stále nám někdo chybí ať již z důvodu zranění nebo proto, že hráčky dávají přednost jiným zájmům před zápasy. Takže, abychom mohly vystřídat, pomáhají naše nejmladší hráčky Sára a Bára.

Soupeřky byly o dost vyšší a starší než domácí hráčky.

V prvním zápase se nedařilo vůbec nic, sice se děvčata občas pokusila zahrát naučené útočné akce, ale problém měly už jen v tom, že je soupeřky nenechaly zaujmout postavení k zahrání těchto akcí, nevycházela střelba a také rozehra byla velice slabá.

Druhé utkání bylo jen o trochu lepší, co se týká vstřelených bodů. Sice jsme opět nechaly soupeřky hrát, co chtěly, v obraně jsme byly hodně pomalé a naivní, ale podařilo se nám už občas dostat do útoku, nějaká akce také vyšla, a hlavně- konečně se Andulka a Andrea pokusily o rychlé nájezdy do koše a daly si nějaké body. Ale to bylo asi vše.

A protože basketbal je kolektivní hra, bylo by dobré, aby se všechny hráčky snažily a hrály naplno a se zájmem.

ASK – BK LOVOSICE – BK SLOVAN ÚSTÍ N. LABEM 8:74

Body a sestava- Svobodová 4, Procházková, Karfíková 2, Jaškovová, Švábová, Brůnová, Šulerová, Bednaříková, Šindelářová, Udatná, Křivánková, Ehlová.

ASK – BK LOVOSICE – BK SLOVAN ÚSTÍ N. LABEM 26:96

Body – Jaškovová 8, Bednaříková 7, Procházková 3, Ehlová, Šulerová, Svobodová, Švábová 2.