Po né příliš vydařeném výkonu v Zákupech se žákyně ASK Lovosice představily na domácí palubovce, kde jim byl soupeřem družstvo Teplic, asi nejslabší tým této soutěže.

Lovosice – Teplice 53:16 (27:4)

Sestava Lovosic a body celkem:
Bártová (11), Sendlaiová (3), Moravcová (4), Piegelbauerová (18), Kuchařová, Smolová, Králová (10), Šimicová (2), Hadašová, Jonášová (5).

Domácí bez dlouhodobě zraněné Knotkové a bez Hrzánové byly kompletní, jenže to se na herní úrovni v první části moc neprojevilo. Ani domácí, ani hosté se střelecky nevyznali, padlo dohromady jen 10 bodů.

To druhá část byla o něčem jiném, alespoň co se týče bodů. Dařilo se Piegelbauerové s Bártovou a lovosické hráčky získaly potřebný náskok, vedoucí k druhému vítězství v této sezóně. Hosté v této části nedali ani bod.

Další části z pohledu kvality hry upadly opět do slabého průměru, domácí si svůj náskok lehce navýšili a zaslouženě vyhráli.

Lovosice – Teplice 49:16 (33:8)

Sestava Lovosic a body celkem:
Bártová (11), Sendlaiová (4), Moravcová (4), Piegelbauerová (6), Kuchařová, Smolová, Králová (10), Šimicová (2), Hadašová (10), Jonášová (2).

Odvetu začaly domácí hráčky rozhodně lépe a do hlavní poločasové přestávky bylo o zápasu opět rozhodnuto.

Trenérka domácích k tomu poznamenala: „Chtěli jsme si vyzkoušet proti hratelnému soupeři nacvičené akce, jenže kromě dvou se to moc nedařilo. Stále trvám na kolektivní spolupráci všech hráček, které jsou na hřišti, a ani to se moc zatím nedaří prosadit v praxi. Kdyby se hráčky daleko více viděly, byly by naše výsledky mnohem lepší. Stále se nedaří proměňovat i ty nejvyloženější šance, a když se k tomu přidá i mnoho naprosto zbytečných ztrát, pak proti silnějšímu soupeři to nemusí stačit. A basket je také hlavně o obraně, a to i ve vzájemné výpomoci všech hráček, v tom máme stále velké rezervy. Přesto na některé fáze hry se již dá koukat.“