Další mistrovské zápasy odehrály lovosické starší minižačky na domácí palubovce a přivítaly zatím nejslabší tým soutěže.

Domácí hráčky si v těchto zápasech měly vyzkoušet naučené akce, ty se jim s malými chybami dařily. Největší problém domácích hráček byla střelba, pokud nedaly ihned na první pokus z rychlého nájezdu, tak byl problém s doskokem a opětovná střelba se už moc nedařila. Některé takto doskočené míče hráčky do koše i odbíjely. Hrůza!!! Také některé rozehrané míče skončily u soupeřek, naštěstí se děvčata ihned snažila chybu napravit. Ve druhém zápase byla vidět konečně zlepšená obrana, některé individuální akce se děvčatům podařily, přechod do rychlého útoku s přihrávkou na spoluhráčku byly na pohled pěkné akce.

Pochvala všem hráčkám za účast na zápase, zvláště Sáře a Adélce za doplnění týmu.

ASK-BK LOVOSICE – ZÁKUPY 115:3

Body – Karfíková 22, Šulerová 21, Svobodová, Bednaříková 14, Ehlová 13, Jaškovová 12, Filípková 8, Procházková 5, Udatná 4, Brůnová 2, Dlouhá.

ASK-BK LOVOSICE – ZÁKUPY  121:5

Body – Bednaříková 23, Brůnová, Šulerová, Svobodová 14, Filípková 12, Procházková, Karfíková 11, Jaškovová, Ehlová 10, Udatná 2, Dlouhá.