K prvnímu mistrovskému utkání II. ligy žen zajížděla Lovochemie do Kladna. Proti tradičnímu soupeři chtěly hráčky Lovosic odčinit nedůstojnou prohru z Českého poháru a pokusit se na horké kladenské půdě vyhrát.

Kladno – Lovosice 63:60 (22:34)

Sestava Lovosic a body celkem:
Žáková 24, Hanzlíková 12, Palusková Dan. 9, Lahovská 6, Mrvíková 4, Palusková Den. 3, Miková 2, Matulková, Prudičová, Šulerová, Vochomůrková.

A že to myslí s vítězstvím vážně potvrdily hráčky Lovosic hned v úvodní části. Perfektní obrana, velmi dobrá střelba trojek a uhlídání nejlepší kladenské střelkyně Stůjové, byly příčinou vedení po první části o osm bodů.

Ve druhé části se sice zhoršila střelecká úspěšnost hráček, ale že i kladenské neměly moc dobrou mušku, odcházely Lovosice do šaten v poločase s vedením o 12 bodů.

V třetí části se v přemíře snahy dopouštěli hosté zbytečných faulů, které na v posledních dvou minutách domácí trestali proměněnými šestkami. Přesto ještě vedení bylo na straně hostů.

V poslední části domácí podporované hledištěm začali dotahovat náskok hostů, a když se hráčky Lovosic nedokázaly dvě minuty trefit do koše, v sedmé minutě domácí srovnali. Ještě dvě minuty před koncem vedli hosté o dva body, jenže v závěru se větší střelecké štěstí přiklonilo na domácí a svůj malý náskok si již Kladno udrželo.

Škoda zbytečných technických chyb v závěru, soupeř byl k poražení. I přes prohru sehrála Lovochemie na Kladně velmi dobrou partii bohužel s hořkým koncem.