Další turnaj nejmladších mini

LOVOSICE – BK SKŘIVÁNEK Ústí n. L 10 : 41 (4 : 25)

Sestava a body: Bednaříková 4, Svobodová, Bednařík 2, Jaškovová, Smutná 1, Švábová, Brůnová, Šulerová, Procházková, Udatná, Hnilica, Kostková, Karfíková, Hromadová, Ehlová, Holečková.

V tomto utkání měli domácí hráči za soupeře děvčata z Ústí, kde bylo hodně hráček nejmíň o hlavu větší než domácí. V první pětce nastoupili – Jaškovová, Bednařík, Hnilica, Bednaříková a Procházková a odehráli pěkně a bojovně, dokonce dokázali dát body a čtvrtina končila za stavu 4:4. Ve druhé čtvrtině nastoupily hodně vysoké hráčky oproti domácím prckům, a ti si nedokázali poradit s jejich obranou. Bylo místy i vidět, že domácí hráčky jim úplně visely na rukách, aby nemohly střílet, což jim bylo ale zase odpískáno jako faul. Domácí hráči se ale ve hře snažili všichni, bojovali, ale ještě stále mají málo herních zkušeností. Hlavně ale potřebují trénovat obranu, některé hráčky také ještě nechápou rozdíl mezi obranou a útokem.

LOVOSICE – BK DĚČÍN 17 : 24 (13 : 13)

Body Jaškovová, Hnilica 4, Procházková 3, Šulerová, Bednařík, Smutná 2, a ostatní….

Ve druhém utkání se hrálo hodně vyrovnaně, domácí hráči se snažili, bojovali o každý míč. Za soupeře měli kluky, kteří byli i výškově na stejné úrovni. Utkání rozehráli velice dobře domácí ve složení – Jaškovová, Bednaříková, Svobodová, Karfíková a Procházková. Do úspěšných nájezdů se dostala Jaškovová a Procházková, která byla i faulovaná a střílela trestné hody, a skóre po jejich čtvrtině bylo 7:2. Druhá pětka ve složení –Švábová, Šulerová, Hnilica, Bednařík a Smutná nezahráli ze začátku moc dobře, dostali pět košů, ale potom zabojovali a dařilo se jim v útoku, vybojované míče si dobře rozehráli a Hnilica a Smutná skóre srovnali na 13 :13 v poločase. Také třetí čtvrtina byla bodově vyrovnaná, ale poslední část hry se domácím moc nevydařila a tak si výhru odvezli soupeři z Děčína. V obou utkáních se domácí minižáci snažili bojovat o každý míč, do soubojů šli neohroženě, a i když prohrávali, hráli stále naplno a s chutí. Škoda několika nájezdů do koše, které byli střelecky neúspěšné, to je ještě potřeba trénovat a také obranu. Tam musíme ještě hodně zapracovat.