Ženy – Brandýs „B“ a „C“

Další dvojkolo se konalo na lovosické palubovce, kde se o víkendu představily béčko a céčko Brandýsa n..L.

ASK Lovosice – BK Brandýs n.L. „C“ 92:19 (48:12)

Sestava a body: Živcová (8), Kubínová (4), Žáková (11), Miková (8), Kovaříková (23), Palusková Daniela (16), Bachorová (22), Berková.

Utkání mělo podobný průběh, jaký se odehrál v Brandýse. Domácí výbornou obranou nepovolili soupeři téměř nic a bylo jen otázkou, kde se skóre zastaví na konci utkání. Domácí byli sice v oslabené sestavě, jenže všechny hráčky si s chutí zahrály a bylo to znát nejen na hře, ale i na konečném výsledku.
Soupeři se nedá upřít snaha, jenže kvalitní basketbal byl hlavně na straně lovosického týmu.

ASK Lovosice – BK Brandýs n.L. „B“ 92:36 (48:11)

Sestava a body: Živcová (12), Kubínová (4), Žáková (10), Miková (3), Kovaříková (34), Palusková Daniela (10), Bachorová (17), Berková (2).

Nedělní utkání podle postavení obou týmů v tabulce slibovalo vyrovnanější partii, neboť hosté mají ve svém kádru pendly z ligy. V prvním utkání Lovosice své vítězství vydřely až ve druhé půli a tak na hřiště nastoupil silně koncentrovaný tým, který nechtěl svému soupeři dovolit lehké střely a snadné zakončení. Popravdě, takovýto průběh zápasu nečekal asi nikdo. Domácí jeli na 110% a hostům dovolili do poločasu dát ještě o jeden bod méně, než v sobotním zápasu jejich kolegyním.

Ze hry domácích čišela lehkost, jedna nacvičená akce následovala druhou a rychlé protiútoky byly smrtelné. Hosté vůbec neměli šanci zareagovat a podle toho vypadal i poločasový výsledek.
Teprve ve druhé půli se hosté přeci jen vícekrát trefili, jenže na rozjetý domácí celek to vůbec nemělo vliv. Takže shrnuto a podtrženo – opět jeden hezký víkend, kdy stálo za to přijít do haly, a kouknout na pohledný basketbal, který předváděl lovosický tým.