U17 – Varnsdorf a Liberec

Ani v dalších dvou kolech, které sehrály lovosické dorostenky na palubovkách ve Varnsdorfu a Liberci, si nejenže nepřipsaly vítězství, ale opět svojí hrou vítězné body doslova svým soupeřkám darovaly.

Snaha o lepší výsledek končí na malé bojovnosti (když už se jinak nedaří), kde kromě Petry Hrzánové není ochoten nikdo zabojovat, na tragické střelbě z jakékoliv pozice a na velkém množství ztrát, které mnohdy nepatří ani do soutěže minižactva. To vše sečteno a podtrženo, lepší výsledek si Lovosice prostě nezaslouží. Každopádně velkou pochvalu zaslouží Bára Knotková, která jako vždy odtáhla obě utkání na rozehře, a ostatní spoluhráčky jí moc nepomáhají při jejím těžkém údělu. A o „kvalitní“ střelbě lovosických hráček svědčí ten fakt, že ve Varnsdorfu se nejlépe trefovala věkem ještě minižákyně Míša Hrzánová.

Varnsdorf U19 – Lovosice U17 96:30

Sestava a body: Sendlaiová (2), Moravcová, Kuchařová (4), Knotková (6), Hrzánová M. (8), Brandýská (6), Hadašová, Jonášová (2), Hrzánová P. (2).

Liberec U19 – Lovosice U17 69:18

Sestava a body: Sendlaiová, Moravcová, Kuchařová (2), Knotková (2), Hrzánová M. (1), Brandýská (1), Hadašová (8), Jonášová, Hrzánová P. (4).