Mladší minižactvo

Družstvo z prvního místa v tabulce hostilo lovosické minižactvo a bylo stejně jako v prvním kole nad jejich síly a herní zkušenosti. Obě utkání odehráli domácí hráči s velkým počtem chyb. Měli velice špatnou rozehru, místy hodně naivní, také obrana nejvyšší hráčky soupeřů byla špatná. Pochvalu domácí družstvo přesto zaslouží za velkou bojovnost a snahu hrát naplno, i když se jim nedařilo.

TJ LOVOCHEMIE Lovosice – BK SLUNETA Ústí N. Labem  14:66 (7:33)

Sestava a body – Hromadová, Bednařík 5, Karfíková 2, Šulerová, Bednaříková 1, Jaškovová, Švábová, Brůnová, Svobodová, Hrzánová, Smutná, Filípková, Beneš.

TJ LOVOCHEMIE Lovosice – BK SLUNETA Ústí N. Labem   24:91 (11:44)

Sestava a body – Smutná, Jaškovová, Šulerová, Bednaříková 4, Svobodová, Karfíková, Hromadová 2, Švábová, Hrzánová 1, Filípková, Brůnová, Bednařík, Beneš.
Dohrávaná utkání v Chomutově se lovosickému týmu nevydařila. Stejně jako v sobotu, tak i v neděli se lovosickému družstvu nedařilo, v obraně hráli velice naivně a nezodpovědně, útok nebyl téměř žádný. Sice se jim podařilo v každém zápase vyhrát jednu čtvrtinu, ale na celkový úspěch to bylo velice málo.

BK LEVHARTICE Chomutov – TJ LOVOCHEMIE Lovosice 49:21 (21:14)

Sestava a body – Hnilica 5, Hromadová 4, Bednaříková, Bednařík 3, Švábová, Svobodová 2, Hrzánová, Karfíková 1, Jaškovová, Brůnová, Smutná, Filípková, Ehlová, Plaček.

BK LEVHARTICE Chomutov – TJ LOVOCHEMIE Lovosice   61:36 (27:15)

Sestava a body – Hnilica 10, Svobodová 6, Jaškovová, Ehlová, Bednaříková 4, Bednařík, Karfíková 3, Hrzánová 2, Švábová, Brůnová, Hromadová, Smutná, Filípková, Plaček.