Jarní část v basketbalové sezóně začíná hned po Vánočních svátcích, takže ženy zajížděly o tomto víkendu do Slaného. Zápas s Dobřichovicemi požádal soupeř odložit.

BC Slaný – ASK Lovosice 56:74 (22:34)

Sestava a body: Lahovská (2), Kubínová (5), Hanzlíková (8), Žáková (2), Palusková Den. (7), Miková, Kovaříková (24), Palusková Dan. (9), Bachorová (15), Berková (2).

Začátek vyšel lépe domácímu týmu, hosté však do sedmé minuty srovnali nejen hru, ale i skóre, takže první čtvrtinu o bod vyhrály Lovosice. Rozhodující část byla z pohledu hostů ta druhá, kdy dovolili svému soupeři střelecky se prosadit až na konci a tak v poločase vedly Lovosice již o dvanáct bodů.
Ve třetí části se oba týmy bodově prosazovaly přibližně stejně, takže bodový rozdíl si hosté vylepšili pouze o tři body.

Domácí však rozhodně nehodili flintu do žita a v šesté minutě opět stáhli náskok hostů na devět bodů. Lovosické hráčky jsou však již natolik zkušené, že případný obrat nedovolily. Trojkou Hanzlíkové opět svůj náskok hosté navýšili a zbytek se již dohrával v klidu. Lovosické ženy tak úspěšně vykročily do nového roku zaslouženou výhrou.