Dalšími týmy, se kterými odehrají své zápasy Lovosice třikrát za sebou, jsou Ústí a Varnsdorf.

Sluneta Ústí – ASK Lovosice 119:7

Sestava a body: Baudišová (2), Šulerová, Kocourková, Faltusová, Zemancová, Cermanová, Helisová, Tunkelová, Klančíková (4), Nedorostová (1), Kylišková, Durčeková. TH 2/1

Soupeř byl herně úplně někde jinde, takže výsledek odpovídá přesně předvedené hře obou týmů. Hosté propadli nejen při obranné činnosti, kde kromě Anežky Baudišové, Báry Cermanové a Lucky Klančíkové se nikdo pořádně nevracel (vyklusávání do obrany není obrana), ale i směrem dopředu, kdy si hráčky nedokázaly ani pořádně přihrát natož vyhodit z autu. A když už se hosté dostali k nějaké střele, končilo to většinou úplně mimo koš.

Slovan Varnsdorf – ASK Lovosice 89:14

Body: Nedorostová 6, Klančíková 4, Baudišová 2, Cermanová 2. TH: 0/0

Nekvalitní podlaha za hranicí regulérnosti, kde hrozil reálně úraz, byla pro oba týmy stejná, takže opět rozhodoval hlavně basketbalový um předvedený na hřišti. Lovosické hráčky předvedly stejně matný výkon jako v předchozím zápase s tím rozdílem, že měly hráčky více možností vstřelit koš. Jedna věc je však se ke koši dostat, druhá úspěšně zakončit. Své si rozhodně odehrály hráčky patřící ještě do kategorie U11, zklamáním je naopak přístup k zápasu „rádoby“ opor týmu.